Otvorene su prijave za mali fudbal sezona 23/24

Prijave za novu sezonu humanitarne IT Lige Niš (Lige++) će trajati do 18. septembra (ponedeljak) 2023. godine. Prvo kolo i početak lige, ako sve bude teklo po planu, očekuje se 25. septembra (ponedeljak) 2023. godine.

Pravo učešća imaju ekipe koje ispunjavaju sledeće uslove:

  • Firma se nalazi u bazi sajta itfirmeunisu.rs
  • Ekipa (firma) se obavezuje da će nakon kraja sezone donirati novčana sredstva u humanitarne svrhe, minimalni iznos 10000rsd, maksimum ne postoji.
  • Ekipa (firma) se obavezuje da će na kraju sezone podeliti troškove naručivanja i izrade pehara i medalja sa ostalim ekipama iz Lige (iznos po ekipi će biti 500-1000 rsd, zavisno od broja prijavljenih ekipa)
  • Ekipa koja se prijavljuje ima već obezbeđen termin na kome igra mali fudbal i koji bi se koristio za igranje mečeva u kojima je domaćin. Termini koji su prihvatljivi su ponedeljak-četvrtak od 18-22h, na terenima za 5vs5 igrača na veštačkoj travi bez martinela (aut i gol-aut mora da postoji)
  • Ekipa mora većinskim delom biti iz IT struke – ovo znači da samo 3 igrača mogu biti van IT-a. Šta je tačno IT struka? Više informacija na ovom linku

Sve ekipe koje ne ispunjavaju neki od gore navedenih uslova, neće moći da učestvuju u ovogodišnjem izdanju lige.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa uslovima, kontaktirajte organizatore.

Više informacija o ligi, fudbalskim pravilima i generalno o načinu organizovanja takmičenja, možete saznati u ovom dokumentu:
https://tinyurl.com/itliganis23-24-format-pravila

Prijave možete podneti putem ovog linka
:
https://tinyurl.com/itliganis23-24-prijave

Za više informacija obratite se organizatoru lige:
Nenad Ilić
info@itliganis.rs
linkedin.com/in/ilic5000